Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

κος ΖΟΥΡΑΡΗΣ-Να τον χαιρόμαστε!!!!!

"Το ψευδοκράτος των Αθηνών" ?????????????
Αυτά βλέπουν οι σκοπιανοί και οι υπόλοιποι καλοί μας γείτονες και εκτός του ότι γελάνε μαζί μας ,τους ανοίγει και η όρεξη για διαθέσεις αλυτρωτικές. Και πως να μην ανοίξει?
Σου λένε ότι αυτοί οι ανόητοι Έλληνες πλακώνονται μεταξύ τους,χωρισμένοι και αυτοπροσδιοριζόμενοι σε Βόρειους και Νότιους.
Δεν ντρέπεσαι λίγο κύριε Ζουράρη? (ο θεός να σε κάνει κύριο) Τόσο Ελληνάρας και Πατριώτης είσαι? και οι υπόλοιποι -νότιοι-κατά τη γνώμη σου τι είναι? Μιάσματα?
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να λες τόσες ανοησίες και σε τελική ανάλυση ποιος νομίζεις ότι είσαι? Πνευματικός άνθρωπος? Πανεπιστημιακός? Αν είναι έτσι οι πανεπιστημιακοί, μήπως θα πρέπει να ψάξουμε να δούμε που θα σπουδάσουν τα παιδιά μας?
Φταίνε όλοι αυτοί που σου έδωσαν βήμα, τα ΜΜΕ που σε έχουν αναγάγει σε opinion leader και το κυριότερο η κάψα σου για δημοσιότητα. Πετάς μια ανοησία-ανακρίβεια και το κυριότερο κακοήθεια και περιμένεις να γίνεις θέμα στα τηλεοπτικά παράθυρα και στο Λαζόπουλο. Έτσι, εξασφάλισες την Δημοσιότητα που επιθυμείς.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις πίσω τις ανοησίες σου και να κρυφτείς από τα παράθυρα. Είναι τουλάχιστον ντροπή να βγεις και να υποστηρίζεις ότι "παρερμηνεύτηκαν" οι δηλώσεις σου.
Είναι διαφορετικό πράγμα η ελεύθερη έκφραση ιδεών και άλλο η ελεύθερη έκφραση ανακριβειών τις οποίες βαφτίζουμε "ιδέες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: